preskoči na sadržaj

Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest o početku i provođenju nastave

Autor: Ivona Turda, 30. 8. 2020.


Poštovani učenici i roditelji učenika naše škole,

posljednjih nekoliko dana djelatnici Poljoprivredno šumarske škole Vinkovci intenzivno rade na organizaciji i pripremi nove nastavne godine kako bi ona započela organizirano i sukladno trenutnoj situaciji. 

Nastavak obavijesti pročitajte ovdje.

U tijeku su još i konzultacije s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te osnivačem škole, a do tada, molimo vas, pročitajte Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad škola u školskoj godini 2020. / 2021. prema kojima je boravak u školi siguran za učenike, radnike i druge osobe ukoliko se svi pridržavaju već poznatih i jasnih pravila. Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja utvrdio je Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. koje donosimo u privitku. Ono što trenutno sa sigurnošću možemo reći jest da nastava započinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine. Satnica i početak nastave za pojedinu smjenu i razrede bit će poznata tek kada bude uređen raspored sati pa vas molimo za strpljenje do sljedećega tjedna kada ćemo to objaviti.

Nažalost, nastavu neće biti moguće održavati kao kabinetsku zbog propisanih mjera, ali svakako ćemo se potruditi da to ne umanji kvalitetu same nastave i ostvarenje ishoda u nastavi.

Učionice i ostale školske prostore redovito ćemo provjetravati te dezinficirati radne površine, kvake i podove gdje je to moguće. Dezinfekciju toaleta vršit ćemo nekoliko puta dnevno kao i provjetravanje svih prostora gdje učenici borave ili se održava nastava. Dio nastave, poput nastave TZK-a, održavat će se u dvorištu škole uz pridržavanje svih propisanih mjera. Učenike ćemo poticati na često pranje ruku, na ulazu u školu vršiti dezinfekciju ruku te po potrebi mjeriti tjelesnu temperaturu beskontaktnim toplomjerom. Roditelje molimo da učenicima prije dolaska u školu izmjere temperaturu te da učenike ne šalju u školu ukoliko pokazuju simptome COVID-19. Roditelji u školu ne ulaze, kao ni druge osobe osim servisera i drugih osoba s posebnim ovlastima. Komunikacija s razrednicima i nastavnicima vršit će se telefonski ili virtualno putem aplikacija Teams, Viber i slično.

Sredinom sljedećega tjedna u školi će biti održano nastavničko vijeće na kojem će se utvrditi detalji u provedbi nastave. Nakon vijeća, obavijest će biti postavljena na web stranici škole te će učenici prema tim uputama krenuti na nastavu u ponedjeljak 7. rujna 2020.

Svi zajedno moramo biti svjesni ove izvanredne situacije te potrebe da se pridržavamo svih propisanih mjera i Uputa  MZO-a i HZJZ-a.

Djelatnici škole dat će sve od sebe u organizaciji rada i nastojati osigurati sve potrebno da nastava počne i traje u najboljim mogućim uvjetima. Uvjereni smo kako će se nam se u tome, svojim odgovornim ponašanjem i pristupom radu, pridružiti i učenici.

 

 

                                                                                              Ravnateljica:

                                                                           Ružica Zucić, dipl. ing. prof. savjetnik

 
Google street view

Strukturni fondovi

 

Popis udžbenika 20./21.
ZAVRŠNI RAD

VREMENIK IZRADBE I OBRANE
ZAVRŠNOG RADA
ŠKOLSKE 2020./2021.GODINE 

I

KALENDAR POSLOVA
NA KRAJU ŠKOLSKE 
2020./2021.GODINE

Nastava na daljinu

Brojač posjeta
Ispis statistike od 25. 8. 2018.

Ukupno: 324301
Ovaj mjesec: 4078
Ovaj tjedan: 713
Danas: 2
Praktična nastava
Kalendar
« Srpanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Vrijeme
Anketa
Kako Vam se sviđa novi dizajn stranice?
Korisni linkovi

 

CMS za škole logo
Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci / H. D. Genschera 16 , HR-32100 Vinkovci / ss-poljoprivredno-sumarska-vk.skole.hr / pssvk@ss-poljoprivredno-sumarska-vk.skole.hr
preskoči na navigaciju